Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktps

Vi står där tysta i spårvagnen
när kamerorna i taket börjar blinka diskoljus.
Förvirringen är stor i vagnen,
liksom kletig av förväntan.
Den blinda mannen i hörnet stampar i takt
som om han visste.
Hur mycket ljuset låter
när det blinkar i natten.




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-05-11 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin