Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aerogram från framtiden

Drömmar som klockor
ringer in
steget är nära
men vi faller ner
transformeras
växer upp

Bara fötter springer
gräs kittlar fotsulan
Aldrig stanna upp
när solen steker mitt ansikte

Jag i randig tröja och kalsonger
Trädgårdsmöbler som vissnar bort
Det kliar i min hand
under månens stoft




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-05-11 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin