Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjusjösjukasjömän... eller det skönsjungandeskötet


Skjut mig, ge mig ett skjut
sjud i mig, mitt sköte sjunger efter dig
sjunk in i mig, skänk mig skönhet
skön och het, en härlig sjukdom

och sjöstjärnorna blinkar scharlakansröda
sju skira sjöjungfrur sjunger
och...
-schsch!








Övriga genrer av prima donna
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-27 23:58



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha! Himla tur att det inte är den här versen barnen tränar på i skolan...*S*
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

prima donna