Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag i början av december, en iskall morgon då ala stressade runt och julen kom inpå knutarna.....


Det behövs inga ord

Här i mörkret behöver vi inget ljus
Vi trevar oss fram och finner varandra
Venus påstås träda in i vårt sjunde hus
Då finns bara vi, och inga andra

Det behövs inga ord för att älska som vi
Vad säger ord om det som vi är mitt uppe i

Du hörde mig komma, golvet knarra
Då jag gled ner i mörkret hos dig
Jag kände hur min kropp darra
Bara genom att du smekte mig

Det behövs inga ord för att visa vad vi känner
Inga ord som beskriver hur hjärtat bränner

Världen där ute når inte oss
Det finns inget annat här och nu
Vi möttes vid ett av livets vägkors
Och sen dess finns bara jag och du

Det behövs inga ord för att vi ska förstå
Det räcker med att vi är tillsammans vi två

Vi älskar, kyssarna är för alltid
Händerna smeker naken hud
Kyssarna upphör inte då själen får frid
Snön faller utanför utan ett ljud

Det behövs inga ord, då nuet är vårt
Det behövs inga ord, håll om mig hårt

Jag känner din varma kropp mot min
Du rör dig mot mig, vi rör oss nära varandra
Från och med nu är jag bara din
Gullet det är bara du, för mig finns det inga andra

Det behövs inga ord för allt vi är
Det behövs inga ord för det där

Du är en godhet, du personifierar min tro
Du gör mig stark nog att vara svag
Du reser din kropp som en kärlekens bro
När jag kysser dig, känner du mitt hjärtas slag

Det behövs inga ord
Det är överflöd att använda ord
Just här behövs inga ord
Inte nu, inte ett ord




Fri vers av PPQ
Läst 500 gånger
Publicerad 2004-03-21 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ