Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag saknar dig


och så var det ju det här med att man förstår inte vad man har före det är borta, och då är det förs












jag förstår eva & adam nu
frestelsens känsla varje sekund
längtaden efter något förbjudet

och det är exakt vad du är för mig
förbjuden frukt



jag borde inte ens
tänka på dig
men att se dig
le mot mig varje dag
försvårar allt



jag är totalt oförsvarbar
när dina blåa ögon
borrar sig in i mina



jag borde straffas
för att ens tänkt tanken


du & jag


har vi någonsin existerat
eller är det bara
ren inbillning från min hjärta
en oskyldig högstadröm




jag har aldrig ljugit
för mina vänner om
mina känslor för dig
bara förvrängt sanningen lite


för du är en sån kung
och jag är bara en liten tös
som inte vågar säga vad jag känner





och vi vet båda två
att ett erkännande från min sida
skulle skada fler
än bara en olycklig själ





så nej,

jag måste fortsätta förtränga
drömmarna jag haft så länge nu

jag måste glömma
den förbjudna frukten

jag måste glömma

dig





föralltid ?







Fri vers av sursomcitron
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-29 15:03



Bookmark and Share


  Effell
Mycket bra!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

sursomcitron
sursomcitron