Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknaden kan bli vackrare med tiden...


Slipade kanter



En pappersfjäril av
själens fingertoppar
i virvlar dansar
skör sina vingar

se henne intimt omfamnas
i regnbågsfärger

Lilla pappersfjäril,
fäll ut dina vita vingar
ta emot henne,
hon som under sin flykt
föll med röda infällda

och sanden vid havet
slipar sorgers vassa kanter




Fri vers av Rosen VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 15:05



Bookmark and Share


  Diffusiaria
fin
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP