Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsaknaden av en vän, när hon behövdes som bäst...




I min hägring


Du kom aldrig den dagen,
då jag behövde dig, då jag väntade ut skuggorna
de som kom i min väg
och fjättrade mig vid teglets kalla murbruk

Jag försökte dra mig bort kylan
och levde på hoppet
då de till slut skulle inse att vi alla,
utandas samma drömmar, inandas samma ångest,
står inför samma jury och domstol
som kan sticka hål på samma uppbyggda dröm
vid minsta oaktsamhet

Du kom aldrig i min utsatthet
när jag behövde dig som mest

Du gömde dig i min hägring




Fri vers av Rosen VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-29 16:33



Bookmark and Share


    En klar stjärna
Du kom aldrig den dagen,
då jag behövde dig,....
****
Du kom aldrig i min utsatthet
när jag behövde dig som mest... Så underbar vacker och sann ... och så känner jag faktiskt just nu ... att här och nu ... behöver jag min vän .... Jag får svaga knän efter att läst din dikt ... men du får stående ovationer ändå !//Helen
2008-05-11

  AjBi
Ajajaja... så smärtsamt... \"var fanns du när jag behövde dig som mest...?\" *kramar om*
2007-12-03

  aol
jag känner ditt vemod i din fina poesi
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP