Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden aldrig förr har på nått sett etsat sig fast i min hjärna. Det här var ett försök att bli av med dem på papper.


Aldrig förr

Aldrig förr har du slagit mig
ljuger jag för mig själv.

Ljusstaken ligger inte på golvet
i torkat blod och stearin.




Fri vers av Sky Erlandson
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-29 22:36



Bookmark and Share


    Prasadacarin Busk
kort men så stark!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sky Erlandson