Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöktimme

Längre in på natten

På klockans andra varv

När alla tingen sover

i tidens stilla arv

När mörkret är som mörkast

och tyst som i en grav

Då dansar alla blötdjur

på världens alla hav




Fri vers av Sky Erlandson
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sky Erlandson