Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke som föll mig in innan jag somnade in. (För natten)


Namnlös I

Sängen är den bästa plats på jorden.

Mellan dessa mjuka lakan
Ska jag ligga tills jag dör.




Fri vers av Sky Erlandson
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-11-29 22:38



Bookmark and Share


    Prasadacarin Busk
Snygg kontrast mällan det härliga och att vilja försvinna .
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sky Erlandson