Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mentala pusselbitar i champagne och cement...



inuti mitt huvud just nu

ett vitt ägg krossas mot en svart vägg

en spegel faller ner utan orsak, splittras i tusen bitar

två ögon i en miljon facetter, som insektsögon

tre minuter tickar förbi på en väggklocka av ek och blod

mina fingrar äter sig själva, långsamt... njutande...

min ögon faller ur min skalle, faller mot golvet

ser mitt ögonlösa ansikte... längre och längre bort...

det sitter ord skrivna i tjära på min panna

suddig ord... munnen öppnas, tungan sträcks ut...

den är gulaktig med två ord skrivna, även där i tjära...

\"håll\" och \"andan\"... jag hör min andning tystna...

en hand kryper fram från nacken, över huvudet och ner mot pannan

den motar mig neråt... längre och längre ner...

en doft av kaktusblommor och taggtråd omsluter mig...

ögon ser ögon... stirrande, ätande, grävande... giftiga blickar välkomnar mig...

du vet, hör jag min röst viska, det är enklare att bara falla...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 02:00



Bookmark and Share


  ochjag
första halvan tänker jag ah! ett snyggt bildspel i huvudet på killen.
andra halvan tänker jag å! det här är bra och SPÄNNANDE! hur ska det sluta?
sista två raderna tänker jag eh?
2007-11-30

  Just Emotions
kanonbra!! gillas skarpt*
2007-11-30

  Michaela Dutius
symboliken är stark och ger ett otroligt djup som man nästan sugs in i.
skickligt
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen