Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ballanserar livet på nästippen...


konststapel



det är en konst
att leva,

så självklar
är alla

som lever



konstiga


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-30 19:33



Bookmark and Share


  Connie
Älska ögonblicket, och kraften i just det ögonblicket kommer att spridas bortom alla gränser.

I går är en makulerad check
I morgon är en revers
Idag är kontanter i handen.
2007-12-08

  Anna H
Ja det är vi nog kanske... Och visst är det en konst att leva.
2007-12-03

  Lyckohäxan Enediel
*S* Ja det var verkligen bra sagt! :)
Har alltid känt mig konstig...men då är det ju lika för alla! Toppen!
2007-12-03

    eva m h
Haha! Mer eller mindre är vi nog det!
Men samtidigt bor vi i Landet Lika så vi är konstigt likformade också!
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris