Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart har jag fått rätsida på allt, hoppas jag.


Min älskade följeslagerska är borta


Du följde mig så länge det gick

mycket kärlek du gav

mycket du fick


Tillslut blev vägen för svår

jag förstod inte det

jag kämpade genom snår


En snårskog inne i min kropp

som drev oss isär

Tills du en dag sa stopp


Men jag var tvungen att kämpa på

så där skildes vår väg

så nu jag ensammen fortsatt gå




Övriga genrer av emilf77
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-30 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77