Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moloken

Så låg den där

Fjärran sin forna lyster

Avslöjad och avklädd

Livlös och dyster

Ett sista ögonkast

I rännstenen stadd

Det sista av vår kärlek

På lit-de-parade








Fri vers av Squire
Läst 589 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-01 02:53



Bookmark and Share


    Glittra G
Vackert och sorgligt. Gripande om kärlek som förlorats. G
2008-02-12

  Inkarasilas
Rent förbannat snyggt, likvaka över Då.
2008-01-28

  Markattan
Titeln passar ypperligt till bilden jag får av dessa dina rader.
2008-01-27

  Catrin
Vackra rader om avskedet, bra!!
2007-12-04

    Viska
Strålande!
så talande om det man lämnar...
2007-12-02

  Tina Q
riktigt snygg!!!!
2007-12-02

    smurfelinan
gillar stilen...
bra skrivet...:)
2007-12-01

  glasblåsarblå
intressant indelning av texten, vet inte om jag tycker om det eller inte.. bra skrivet iallafall :)

\"Det sista av vår kärlek
På lit-de-parade\"

sjukt vackert.
2007-12-01

    EllenCalmira
hemskt

skön
2007-12-01

  vera gade VIP
Rolig! Men det är Fortfarande(!) den där anhopningen av konsonanten \"F\" som jag inte tror är vacker att läsa!
\"Fjärran från forna lyster\"- kan du kanske säga \"fjärran sin forna lyster\"?
Eller ?- humble Vera
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Squire