Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julefriden står framför vissa dörrar...

gräns över sjö och land
gärna för herrar
som nu av egen hand
bränner och terrar

spåren från blodig lem
leder ej bort men hem

Saknaden så total
korus av röster
skåda förfärligt bad
blodbad i öster

Natt över skadat land
natt över riken
allt står i högan brand
stanken från liken

spåren från blodig lem
leder ej bort men hem







Övriga genrer av prima donna
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-01 19:16



Bookmark and Share


  -Jokke
ack så sann

världen skrämmer emellanåt
2007-12-05

  Lyckohäxan Enediel
Det här var bra gjort! Känner en större verklighetsanknytning här än i orginalet...
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna