Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vaggvisa jag hittade på och sjöng till min förstfödda för 22 år sedan när hon kinkade och inte ville sova. Det blev några vaggvisor per natt :)


Brummelibrum natten är skum

Brummelibrum natten är skum, små nallebarn ska sova
Brummelibrum natten är skum, små nallebarn ska sova

I skogen sover många djur
älgen som brukar ta sig en lur
under gran och tallar

Brummelibrum natten är skum, små nallebarn ska sova
Brummelibrum natten är skum, små nallebarn ska sova

fågeln sover i trädets topp
när det är natt vill den inte opp
då vill den bara sova

brummelibrum....

musen sover på mossans bädd
när det är mörkt blir den inte rädd
då vill den bara sova

brummeli.....

Fisken simmar i viken in
lägger sig på kudden sin
gjord av sand och lera

brummeli...

trollmor har lagt sina elva små
säger sedan att seså
nu får ni lov att sova

brumme...

tomten har lagt sig i närmsta skjul
där han ska sova till nästa jul
så trött av att dela ut klappar

brumm..




Övriga genrer av prima donna
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 10:44



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh vilken söt liten vaggvisa :) Tror väl jag att hon var vaken...hon ville väl höra mera :) Såklart!
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna