Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en knytnäve rakt i mellangärdet



Jag minns ditt totala ointresse
älskade din kyliga frustration
suktade efter apatin gnistrande i den stelfrusna blicken
och de långa, underbart trevande fingrarna
skavande... skärande... slitande och bitande
... avståndstagande
fast... jag tror inte jag minns dig

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 14:01



Bookmark and Share


    smurfelinan
riktigt bra!..
så ironiskt på nåt sätt el?
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen