Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta drömmar II

Becksvart.

 

Totalt mörker

faller över mina ögon.

 

När du försvann ur mitt liv

tog du inte bara mitt hjärta

och min kärlek

utan även

mina drömmar.

 

Fantasin försvann likaså

som att vara vilse

utan karta  -

 

varken veta

vad som är upp

eller ner.

 

 

rgst




Fri vers av Patrick K
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K