Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite själasörjaren denna kväll den första advent


hjälp mig

 

Hjälp mig

Öppna din själ

Berätta vad du vet

Berätta vad du känner

Och berätta om dina drömmar

Berätta om din själ

 

Frukta inget

Frukta inte mig

Kom hit

Viska det du känner

Viska vad du vill i mitt öra

Gör dina önskningar till ord

Det är aldrig farligt att önska sig

 

Berätta vad du känner

Berätta vad du vill

Du ger mig det finaste du har

Och jag vill ge dig så mycket tillbaka

Vi är i det här tillsammans

Så prata med mig

Och jag ska lyssna på dig

 

Det är själ, det är inget annat än själ

Allt handlar om själ

Sättet som vi lever på

Sättet som vi älskar på

Sätet som vi möts

Och orsaken till att vi möts

Allt grundar sig i själen och egna val

 

Prata med mig

Låt oss drömma en stund

Vem vet kanske vi delar samma drömmar

Kanske delar vi samma längtan

Så hjälp mig

Visa mig vägen

För vi gör det här tillsammans

Och vi behöver varandra

 

 

Berätta vad du drömt om

Berätta vad som väcker de där känslorna

Jag vill att de ska få vara vakna

De ska vara en del av det som är vi

Ta dig den tid som du behöver

Och orden kommer med tiden

Men Agnes du är en del av det här

Precis som jag är

 

Jag är din själasörjare

Jag månar om din själ

Jag månar om din längtan

Det finns något gudomligt

Något som vi båda tror på

Något som vi båda vet finns

Och vi finns för den gudomligheten

Låt oss tillbedja den i kväll

Låt oss tillbedja den i tankar, handling och ord

Så hjälp mig att göra det

Låt oss inta altaret




Fri vers av PPQ
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-02 19:20



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så underbart om att vara två, eller längtan efter det. Hoppas på det första. Denna sparar jag.
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ