Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt liv (eller vad man ska kalla det)



trasiga tankar och felande svar

brustna ögonblick och strömmande tårar

raserade drömmar och pumpande blod




Övriga genrer av emilf77
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77