Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite tidigt kanske men men..


Reinkarnation

Svartvita vindar

virvlar upp snön

 

Ensam står jag

på en cirkel av asfalt

där snön har dött

och gett liv

till våren 




Fri vers av Patrick K
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-02 22:18



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-12-05

    Pivvi
den var inte alls för tidig, bara en väldigt bra påminnelse. Du lyckas plocka fram vårkänslorna redan, Skickligt!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K