Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min farmor

Jag minns så väl

hur jag satt i ditt knä

och du läste om emils hyss,

pippi, och den vackra körsbärsdalen.

 

Hur du höll om en

och låg bredvid 

när man inte kunde somna.

 

Hur vi bakade bullar

med extra mycket pärlsocker

och att en bit av degen alltid tycktes försvinna

så fort du vände ryggen till

 

 

Jag saknar de dagarna

men jag är glad

att jag har dig kvar 




Fri vers av Patrick K
Läst 1022 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-12-02 22:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbar.
2009-11-23

  Blåbäret
Så fint skrivet...saker som dessa bär man med sig hela livet...inget är som farmors och mormors...
2008-07-31

  Michaela Dutius
ja du har allt detta kvar i ditt hjärta- Din farmor packade sin del av din livsryggsäck så fint.
Mycket väl skriven!`!
2008-04-19

  deepblacksoul
så fin!
2008-02-19

  aol
underbart blev så gripen
2008-01-31

  Michaela Dutius
Underbar kärleksdikt till farmor som förmedlar närhet på det där härligt andlösa vis som nästan bara finns mellan barn och äldre
2008-01-03

  sunshine93
Jag brukade också sitta i min farmors knä så där, och lyssna på när hon läste astrid-böcker.

Det finns saker här i livet man inte glömmer!
2008-01-01

  somepeoplesearchforever
får mig att tänka tillbaks, att verkligen ta vara på stunden med den man älskar. fint skrivet. (\':
2007-12-30

  isabel louise
en sån underbar text!
2007-12-19

  ninna
gullig text.hoppas hon får se den.
2007-12-05

  Maria Zena Viklund
åh vad fint skrivet om din farmor därför du har blivit en sådan underbar människa!
2007-12-05

  hero40
Underbart härlig, öm och känslosam
dikt till din farmor!
Applåder!
2007-12-03

    Pivvi
känner igen mig i din text, skapar känslor, bra!
2007-12-03

  systra
Vad tomt det vore utan dessa underbara far och morföräldrar...
Myser när jag läser din text... Minnen tar man med sig, för att en dag själv ha ett barnbarn i knät och komma ihåg hur mysigt det var.. Bra!
2007-12-03

    eva m h
Härliga minnen av dina barndomsstunder med farmor!
Låt henne få läsa!!!
2007-12-02

  charlotte hedendahl
Fint skrivet om sköna barndomsminnen!
2007-12-02

  Lyckohäxan Enediel
Vackra minnen från barndomen :)
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K