Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12 maj 05 01:50


Mötas

Du nu ser jag dig
det var inte vad jag tänkt
planlöst trevande
men en varm hand
räckte in och snuddade vid
och naken stod

All din gråt
på min axel
liksom avdunstade
och kvar fanns
den starkare
klara musiken




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-05-12 17:06



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
spårket gör denna dikt unik och dess emningar blir så vackra i dess simplistik, härlig
2005-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin