Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att väga sina ord, och lägga dem i linje med samtiden


på rät nivåg


Alla de andra
kände sig lite
avigt inställda

och även om han
inte var du
med sin våg

försökte han
lägga orden i linje
med vad som ansågs

vara av vikt




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 934 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-12-03 00:16



Bookmark and Share


  soldis
Applåder till dig skickas från mig
för ditt fantastiska ordsnideri!
2007-12-10

  aol
så klok finstämd poesi
2007-12-08

  Maria Zena Viklund
jäpp, klockrent, applåder!!
2007-12-03

  TiVa
Klockren!
2007-12-03

  Bjarne Nordbö
Visa ord du förmedlar här.
2007-12-03

  Carola Jeryd
Strålande!
Kramiz
2007-12-03

  Connie
Orden är toppen av det osynliga berg som är jag.
Det är tungt att tala.
Därför säger jag inget av vikt ;-)
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris