Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylskåpspoesi

Ord jag blandar
mixar, Samlar
bildar vardagens magi
med min kylskåpspoesi

Ord som bildas
byggs och skingras
Vi är små poeter vi
med vår kylskåpspoesi

Så kalla det vad du vill
Stäng av och säg till
Men lek med barnen på jorden
Med magneterna och orden

Ord som bakas
kastas, skakas
svenska, spanska, ja och si
allt är kylskåpspoesi

Namnen mina
våra? dina?
josef, kalle och mari
bildar kylskåpspoesi

Så kalla det vad du vill
Stäng av och säg till
Men lek med barnen på jorden
Med magneterna och orden

Öppnar skåpet
Löser bråket
Krossar deras apati
Med enkel kylskåpspoesi

Ja allting går
Och inget slår
dig om du är riktigt fri
Och meckar kylskåpspoesi

Så kalla det vad du vill
Stäng av och säg till
Men lek med barnen på jorden
Med magneterna och orden




Fri vers av Korpral Kavalkad
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 03:42



Bookmark and Share


    smurfelinan
wow!!...helt underbar text!!
2007-12-03

  Shininkagemusha
I lövs it.

På sant. Den här är väldigt \"skön\".
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Korpral Kavalkad
Korpral Kavalkad