Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersonata

långt ovanför vintergatan
snöar det
tusen stjärnor
alldeles fridfullt

där svävar jag
leende
när tårarna speglar
ett djupt hav

februarinatt
som en vinterkristall
glänser kärleken
över alla som vågat

släppa taget
och i december
syns ljuset
från tusen stjärnor




Fri vers av Blomman på Tapeten
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman på Tapeten