Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utbränd


Anklagad
väldigt utsatt
och kränkt
Du är stark
du klarar av

Behoven är stora
mycket som ska göras
och många som behöver din hjälp
Du är stark
du klarar av

Förväntningarna stora
kraven likaså
du är stark
du klarar av
du har ju sån potential

Elden härjar
river ner totalt
tjuvar bryter sig in
knivman hugger brutalt
Du är stark
du klarar av

--- ^ ---

Men det är så mycket
jag inte förstår
så mycket
som jag inte tror att det går
Så jag är inte stark
jag klarar inte av

--- ^ ---

Den påstådda styrkan
var lagd utanpå
och mörkret under ytan
fick aldrig möta nåd

Så möts hon nu den lilla
av kärlek intensiv
i smärtsam omfamning
föds hon sakta till liv

--- ^ ---

Prestigeförlust och tårar
starka känslor
som hon aldrig känt
undrar vilset
om det här kan vá vägen

hoppet finns där inne
om förändringen som sker
men så svårt det är när natten
gör att man inte ser

--- ^ ---





Fri vers av Marreb
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 16:46



Bookmark and Share


  Jojo
Starka, vackra rader.
2007-12-06

  Tosan VIP
Tack!
2007-12-03

    eva m h
Tycker mycket om versen om den lilla som föds till liv!
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb