Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag som skrivit


Dröm

du känner på mig
jag trodde det
det var löv som föll
dom rev min rygg
det var nattens kalla händer
jag visste det
du var bara drömmen




Fri vers av Emilie N
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-03 20:58



Bookmark and Share


    JJ VIP
Gillar bildspråket! Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Emilie N
Emilie N