Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna

dagarna går
du föll som en tår
en tår nedför kinden
men du föll av vinden
vinden som drog dig iväg
iväg från mig
den enda ,
som riktigt älskat dig




Fri vers av Emilie N
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 19:51



Bookmark and Share


  emilf77
vacker och lite nedstämd.. helt underbar.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Emilie N
Emilie N