Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Jag kan inte sova längre
Jag kan inte tänka längre
Jag kan inte äta längre
Jag kan inte andas längre
Jag tror att jag är kär




Fri vers av Emilie N
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 21:13



Bookmark and Share


    eva m h
Ojojoj! :-)
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Emilie N
Emilie N