Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa andetag

De säger att jag kommer må bättre
om jag bara lyckas få lite distans
Så nu sitter jag här
... på distans...
med en flaska Jäger i ena handen
och din fåniga bild i den andra
och känner mig inte ett dugg lyckligare

-kanske om jag bränner bilden
kanske om jag tömmer flaskan
Fast ändå inte, det går ju inte
smärtan finns ju ändå kvar

-kanske om jag raderar varenda bild jag har av dig i min digitalkamera och slänger den där idiotiska klockan jag fick av dig i julklapp förra året
Kanske

De säger att tiden läker alla sår
Ge det tid, ge det tid
Jag har gett det tid
jag har gett det så förbannat mycket tid
Tiden läker ingenting,
den suddar bara ut detaljer
Men ingenting,
nej ingenting,
kan någonsin radera minnet utav dig

Om så varje enskild cell i min hjärna
skulle bytas ut
och alla minnen skulle ersättas med nya,
skulle min kropp fortfarande skälva av åtrå
varje gång jag andas den luft
du en gång har andats




Fri vers av Muzze
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 02:05



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Dina ord borrar sig djupt in och lämnar spår... Älskar dina dikter!
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Muzze
Muzze