Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ej god nog


Förstår du inte
jag vill inte ge något fattigt
torftigt menlöst
jag vill ju ge
av det jag har
av vad jag kan
vilket är mitt allt
från känslor
verbalt döpta
till att bli till ord

här vill jag spontant säga förlåt
men, nej!

nej det tänker jag inte
inte denna gången
och ej heller nästa

för det vore att förminska värdet
av ordens själ
den själ
som jag vill gjuta
från mitt innersta väsens
andemening

Jag sa
Älskar dig

älskar dig ännu
i detta nu
och nu
nu

även sen
imorgon
varje dag
så länge du låter
så länge du vågar

allt detta ville jag du skulle veta
för jag är så rik
på det hjärtliga
jag har

i tyst väntan
hörde jag sen

hur du sa


Jag kräver mer!




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-23 13:15



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ord som planterar sig djupt in i hjärtat...vackraste men sorgligt som gör ont!
2011-04-24

  sockerspöket
Starka nakna och vackra ord, de gräver sig in i hjärtat. Och stannar.

Hela texten får en att glimta någon så ödmjuk och älskande och - älskvärd.

Och de sista raderna, de gör ont. Så borde det inte vara..

Men ibland, så är det så ändå..
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson