Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LESS IS MORE - Och ingen titel passar

Bestående brännmärken av världens djupaste blick
Som inte visade sig betyda någonting

Jag tar livet av mig.




Fri vers av Årgång 1912
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-12-05 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Årgång 1912