Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbenade envishet

Förbenade envishet


Du mitt lilla fjun
som bestämt stretar i motvind
för så har du bestämt, att idag blåser det motvind
för du kan själv

Ja mitt hjärta
jag vet
vet att du kan själv
gå i motvind

Jag försöker sakta visa
att den andra vägen
som jag provade nyss

Där blåser det mindre motvind

Men du strävar envist på

På din väg

Förbenade envishet

Jag skulle så gärna
krypa på knä framför dig
om jag bara kunde rulla bort
en enda sten i din väg

Så att du kunde få fortsätta att huka dig
i motvinden där du går

På din väg

För någonstans inom mig
så förstår jag att det inte finns något annat sätt
för dig att gå
än i motvind

För det är ändå din väg
Egen väg
I motvind




Fri vers av Pingela
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-05 20:05



Bookmark and Share


  MammaMia
Bara kärlek.....
\"Slipper jag laga mat om jag kommer hem\"..............
2007-12-05

  BlackMind
Verkligen jättefin text. =)
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Pingela