Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att identifiera en stilla förhoppning utan att tappa balansen...

lev väl, min vän

lev varje dröm, varje nyck, varje önskan

lev underbart, min älskade

genom vackra dagar och tindrande nätter

lev oumbärligt, min alltid älskade vän

lev som vatten, som sand, som andetag efter andetag

lev obrytbart, min för evigt älskande, flödande vän

lev som vinden, som eldsflammorna, som månens omöjliga ljus

min vän, lev glädjefyllt och fylld av glädje

lev drömlikt

lev väl, min vän

lev väl

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 118 gånger
Publicerad 2007-12-06 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen