Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig


Du är saknad

Okej, jag medger att jag saknar det.
Jag saknar det spontana. Allt det där spontana.
Den underbara tystnaden.
Att bara... vara.
Timmarna bara går. Inget sägs.
Underbart.
Oblygheten.
Känslan.
Ensamma.
Tystnaden ekar.
Magiskt.
Jag saknar det.
Jag saknar dig.




Fri vers av FelixAllOver
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-12-06 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FelixAllOver
FelixAllOver