Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som aldrig visste

Det är tre timmar till på en fest i april,
hon vandrar runt och ler i moll.
En underbar nyans av bruna ögon och dans,
letar sig närmre och närmre mig...
Hon är vacker som månen och elden i lågan,
en drottning i en annan värld.
Hon är en sån man skulle vänta länge på,
om man fick en ärlig chans.
Lampan i taket tänds med ett brak sen,
men då är jag inte där...
Förlåt för min värld.




Övriga genrer av JL
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JL
JL