Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anekdot 07

November vinden smeker löven längs allén,
och viskar gåtor bland alla husen.
Ja, det är dags nu, men vi har inga svar,
spelar det nån roll ifall själen är frusen?
På tal om kyla, du är kall min vän,
kallare än hösten, vackrare än tusen.
Kanske svaren finns, men inget är säkert,
Ensam är stark? Kanske alla sår läker...




Fri vers av JL
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-12-06 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JL
JL