Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som barn fick jag ingen tröst, och slutade visa mina tårar, eftersom det gjorde min mamma arg. Så blev jag en som är svår att trösta. Han som kunde det, är borta....


Här är jag

 

Tåreflod
utan tröst
en självklarhet
för mig som barn
gick jag undan i en vrå
och ansåg mig ha rätten
till mina egna tårar tills jag
på något sätt tröstat mig själv 

HAN - min stora kärlek
kunde konsten att 
ge mig tröst
nu
när han 
är borta får
jag leta efter
en bättre strategi
än den jag hade som barn

Så här är jag
med mina tårar
min saknad min kärlek
mitt skratt min skrivklåda
min tristess mitt ökenartade
liv och ibland borttappade livsgnista
Här är jag
poeter
här 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 10:09



Bookmark and Share


    papillon
-För sorgsna skalder ges här likars tröst
när gråten stockar sig i sargat bröst
Ja, här finns de, som hör din svaga röst-
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP