Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

appropå kravmärkning...limerick

en icahandlare från nollåtta
på köttet klusa och spotta
för att göra det rent
och sälja det sent
rent ut det var kött från en råtta




Övriga genrer av prima donna
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-07 22:40



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha! Va kul den var =)
2007-12-07

  thyra
Fyndig och aktuell, förutom råttan då :)
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

prima donna