Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

limerick bagatell med slick

en mjölkbilsförare i från Kil
med mejeriet har en deal
ju fortare hon kör
desto mer pengar det gör
så nu åker hon endast gräddfil

....

en mjölkbilsförare i från Kil
körde mil efter mil
men vägen var kass
och i bilen fanns glass
som blev skakad till milkshake med fil














Övriga genrer av prima donna
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-07 23:41



Bookmark and Share


  Jorska
hi hi hi! Min sambo är från Kil.
Tror jag ska läsa den för honom och se vad han tycker.
Jag tycker OM iaf.
=)
2008-10-07

  © anakreon VIP
Ja dessa livsmedels(be)handlare!
Gott skratt till dig!
Carl-Erik
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

prima donna