Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas tungt

Man andas tungt
Eller det är i alla fall det jag gör

För man kan väll inte träffa dom som har gjort det?

Är det någon där nere,
Som ropar på mig?

Nää vem skulle ta sin tid att ropa på mig?

bara ett steg till
och allt kommer kännas bra
igen




Övriga genrer av VampireQueen
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-08 13:22



Bookmark and Share


    Wewill
förstod inte riktigt men fint skrivet ändå. bra uppdelning på texten ! :D
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

VampireQueen