Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hahah jagh vet att det inte e väääärldens bästa engelska:P


Some dreams

Some dreams are real

Some dreams scary

In some dreams i´m killed

Some dreams are true

And some dreams are like you




Övriga genrer av VampireQueen
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-12-11 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampireQueen