Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du fattar nog vad den handlar om :p


kan inte tiden stanna?

Du fann mig
Eller var det jag som fann dig?
Dina händer är som silke,
hela du är som silke
speciellt dina ögon som tittar in i mina.
Jag önskar att tiden skulle stanna just då
men det gjorde den inte.
Du försvann, han aldrig säga att jag älskade dig.
men det gör jag
kommer aldrig sluta älska dig
aldrig




Fri vers av VampireQueen
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampireQueen