Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läkande sår

Tårar
tårar som faller
mot mina läkande sår
Smärtan som min kropp känner,
är inte lika stor som den
jag känner inom mig

Jag ser dom små röda dropparna
falla ner mot det mörka golvet
Som om det faller ner i intet

Allt känns mörkt
och
betydelselöst
Men jag försöker sluta
Sluta med det som förstör mitt yttre
men jag vill att dom ska se
att allt inte är okej




Fri vers av VampireQueen
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-06 17:09



Bookmark and Share


    Wewill
så vacker och stark!
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

VampireQueen