Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet med en katt desperat krafsande utifrån dörren bredvid mig, det är aningen störande...



Tanken dvindlar
vindlar, skriker och väser
tindrande stjärnor i mitt inlevda icke-ljus
avlevt mörker och avsagd stämmor

tala till mig
berätta om det förbjudna
det ovälkomna
det varma
och det oförlåtliga
men inte så högt, viska
tyst, så tyst att jag inte hör

känner du mig
finns jag till, mina fingrar
rör sig så sakta
det finns inget motstånd, inget
mönster, du
är luft, jag
kvävs

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 15:11



Bookmark and Share


    illvette
Tycker verkligen om denna dikt! Gillar dina formuleringar som \"icke-ljus\" och den mellersta strofen är helt fanatstisk med avslutningen:

\"men inte så högt, viska
tyst, så tyst att jag inte hör\"

Tror jag måste bokmärka. Tack för din text!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen