Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Nu är jag nära slutet, nära på att dö
och mitt fall väntar nervöst
Så älska mig en sista gång medans du kan
älska mig
bli den första som någonsin gjort det

Brinnande hjärtan
outhärdlig smärta
jag har sett allt och mer än så
men det har varit då
för nu faller jag sakta ner
i den brinnande elden
som dansar runt kring mitt lik
och har jag inte fel
så gör dom det förevigt

Jag är som en poet
men jag skriver inte fint
Jag är och kan va nästan allt
förutom fin

Kärleken gör ont
alla borde veta
iallfall någon
men döden känns mycket mer
och i samma sekund
som man sluter sina ögon öppnar man något nytt
något hemskt, man blir svag
så innan jag dör
älska mig
låt mig ha något bra att tänka på
när jag är död

Allt jag har lagt bakom mig
rusar mot mig igen
varenda del av mig strävar efter hjälp
Och alla färger i världen
har övergett mig
Skrick på mig, låt mig inte dö
Skrick på mig, bli min nya vän
Jag är grym, jag är farlig
men förtjänar jag att dö
(släck inte ljuset)
förstör inte min dag

Kärleken gör ont
alla borde veta
iallfall någon
men döden känns mycket mer
och i samma sekund
som man sluter sina ögon öppnar man något nytt
något hemskt, man blir svag
så innan jag dör
älska mig
låt mig ha något bra att tänka på
när jag är död

Dempa mitt fall
greppa tag om min hand ..
innan det är försent
fast den tiden är redan ute
och jag fick ingen hjälp
vad kommer hända nu med världen
är det ute för den

Jag sjunger min sång
så sakta, så sakta det går
och lämnar efter mig
försvunna spår

Kärleken gör ont
alla borde veta
iallfall någon
men döden känns mycket mer
och i samma sekund
som man sluter sina ögon öppnar man något nytt
något hemskt, man blir svag
så innan jag dör
älska mig
låt mig ha något bra att tänka på
när jag är död

Kärleken gör ont
alla borde veta
iallfall någon
men döden känns mycket mer
och i samma sekund
som man sluter sina ögon öppnar man något nytt
något hemskt, man blir svag
så innan jag dör
älska mig
låt mig ha något bra att tänka på
när jag är död




Fri vers av xKillme
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xKillme