Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig ganska få ord

inom mig är jag ensam
inom mig är jag blå
inom mig går världen under
stormen rider midvintern kall

mitt halva liv är en varg
som söker sin flock
öronen spetsade bakåt
är natten ett tidlöst fall

en ingång utan något
en tid utan dig
en varg utan vittring
världen flyter på bowierock

våga ställa frågan
eller säg mig ganska få ord
jag andas hela natten
i en värld som är så stor




Fri vers av Blomman på Tapeten
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman på Tapeten