Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej, jag är ingen poet... men låt mig leka det för en stund.. jag vill kunna känna mig duktig!


hahah var inte så frågvis

okej, jag ska bli posetiv.. posetiv ska jag bli, fokusera på vad jag är duktig på, yes, posetiv! okej, let\'s start ; jag är duktig på att spendera alldeles för mycket tid vid datorn. jag är vääääldigt duktig på att äta godis och växa på bredden, jag är mycket bra på att göra saker i sista sekund, duktig på att vara lat, extreeemt duktig på att få saker ogjorda och världsbäst på att göra bort mig. äh, jag kanske inte gillar att vara posetiv ändå? men sak samma, jag pallar ändå inte att alltid jämföra mig med folk... men jag gör det ju ändå? fan hur resonerar jag? jag är dessutom väldigt duktig på att motargumentera mina egna argument.. sen så skulle jag bara vilja säga till alla er säkert extremt duktiga poeter, att här har ni mig! den ni ska jämföra er med, för det är inte svårt att vara bättre än mig. ni kan få känna er duktiga! varsågoda.. jag vill också, kunna känna mig duktig. och jag slår vad om att iallafall 96% av alla er som läste föregående mening kan jämföra er med andra också, och känna er duktiga och överlägsna. och till min lista vill jag även tillägga att jag är bra på att framhäva andras ljusa sidor. äh, jag ska vara posetiv, och jag fumlar, för jag är trött... jo, jag skriver nog bättre då.. eller gör jag? det blir mest svammel men låt mig då! låt mig svamla om mitt usla självförtroende...



äh, nu vill jag bara gratulera alla som faktiskt stod ut och orkade ta sig igenom mina illa sammansatta meningar...!




Övriga genrer av alonee
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 23:36



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Himla underhållande text! Ser en begåvning som skriver =)
Önskar bara liiiite mer mellanrum...lite styckeindelning...*L*
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

alonee