Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julmust?

Undrar om det är doften av julmust
Den svaga doften från ett odiskat glas i köket
Som gör mig så lycklig?




Övriga genrer av BenjaminH
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-12-08 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenjaminH